Aplikace Apple Music je nyní k dispozici na chytrých televizorech LG

Jak společnost Apple neustále rozšiřuje své služby, jejich dostupnost je klíčová. V důsledku toho se některé služby, jako je Apple Music nadále rozšiřují. A nyní je aplikace k dispozici i na chytrých televizorech LG.

Oficiální aplikace Apple Music je nyní k dispozici pro chytré televizory označené logem Life’s Good crew. LG propaguje dostupnost nové aplikace od středy na svých sociálních sítích. Díky aplikaci, která je nyní k dispozici, je umožněno majitelům chytrých televizorů LG, kteří jsou také předplatiteli Apple Music, streamovat miliony dostupných skladeb.

A samozřejmě je prostřednictvím aplikace k dispozici celá řada hudebního obsahu služby Apple. Jsou zde zahrnuty hudební videa a různé playlisty skladeb. Aplikace také podporuje synchronizované texty v reálném čase. To znamená, že majitelé chytrých televizorů LG nepotřebují mít k televizoru připojený set-top box Apple TV, aby mohli poslouchat hudbu.

Přetrvávající otázkou v tomto bodě je opravdová podpora. Je docela jisté, že nejnovější chytré televizory od LG tuto aplikaci podporují. Jakékoli starší modely, to se bohužel teprve uvidí. Pokud navštívíte web společnosti LG, existuje možnost přihlásit se ke svému účtu LG, který vám ukáže, zda je podporována vaše registrovaná/vlastněná chytrá televize.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *