Apple uvádí na trh nový „Voice Plan“

Během pondělní konference „Unleashed“ společnost Apple představila nový přístupnější plán pro Apple Music k využití výhradně se Siri.

Za částku předplatného $4,99 měsíčně budou mít předplatitelé přístup k 90 milionům skladeb, desítkám tisíc playlistů a stanic na všech svých zařízeních Apple.

Oliver Schusser, viceprezident Apple pro Apple Music a Beats uvedl následující:

Apple Music a Siri jsou přirozenými partnery a již nějakou dobu spolu bezproblémově spolupracují. Vzhledem k tomu, že se Siri aktivně používá na stovkách milionů zařízení po celém světě, jsme nadšeni, že můžeme přidat tento nový plán, který přináší bezproblémový hudební zážitek pouhým používáním vašeho hlasu a zpřístupní Apple Music ještě více lidem po celém světě.

Podle společnosti Apple se uživatelé mohou přihlásit k odběru Voice Plan prostřednictvím Siri tak, že řeknou „Hey Siri, start my Apple Music Voice trial“, nebo se zaregistrují prostřednictvím aplikace Hudba. Po přihlášení k hlasovému tarifu Apple Music mohou uživatelé požadovat přehrávání hudby na všech jejich zařízeních s podporou Siri, včetně HomePod mini, AirPods, iPhone nebo jakéhokoli jiného zařízení Apple a i při používání CarPlay.

Tato nová funkce bude k dispozici později na podzim tohoto roku v Austrálii, Rakousku, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hongkongu, Indii, Irsku, Itálii, Japonsku, Mexiku, Novém Zélandu, Španělsku, Tchaj-wanu, Velké Británii a USA.

Česká republika se zatím na seznamu zemí neobjevila, takže je otázkou, kdy se tohoto nového plán dočkáme my.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *