iPhone SE bude mít 12megapixelovou kameru schopnou natáčet ve 4K

O nadcházejícím iPhonu SE unikají další informace. Podle těch nejnovějších bude vypadat stejně jako iPhone 5s a bude obsahovat 12megapixelovou kameru schopnou natáčet ve 4K rozlišení.

O pravděpodobné vzhledové podobnosti iPhone SE s iPhonem 5s jsme vás informovali již v lednu. Poté přišlo několik fám o tom, že se bude jednat spíše o menší verzi iPhonu 6 Podle nejnovějších informací to vypadá, že se nakonec opravdu bude jednat o zařízení podobné iPhonu  5s – a dokonce i identické.

To znamená ostré hrany, vypínací tlačítko na vrchní straně i všechny ostatní věci, které se mezi verzemi 5s a 6 změnily. Jediná možná možná odchylka od vzhledu iPhonu 5s bude ta, že hrany budou méně lesklé a díky tomu i méně náchylné na odřeniny.

Hlavní změny budou tedy čistě ve výbavě zařízení. Především se jedná o nejnovější procesor A9 a koprocesor M9, podporu NFC pro možnost platby přes Apple Pay, vylepšené standardy pro mobilní i Wi-Fi připojení nebo zadní 12megapixelovou kameru s podporou natáčení ve 4K. Ve hře je i plná podpora Live Photos. Dosud se mluvilo pouze o 16GB a 64GB verzi, nicméně to neznamená, že by 128GB verze být vydána neměla. Barevné verze by měly být totožné s iPhonem 6s, možná se tedy dočkáme i růžově zlaté.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *