Apple uvádí na trh nové silikonové a kožené kryty pro nový iPhone SE

Pokud přemýšlíte nad koupí nového iPhone SE 2. generace, nejspíš si budete chtít pořídit nové kryty, která vaše zařízení ochrání.

Společnost Apple ve středu oficiálně představila zcela nové silikonové a kožené kryty pro iPhone SE 2. generace, ve více barevných provedení.

Kožené kryty pro iPhone SE

Tyhle kryty Apple těsně obepínají křivky iPhonu, aniž by mu přidávaly na objemu. Jsou vyrobené ze speciálně činěné francouzské kůže, která je jemná na dotyk a postupem času se na ní vytváří přirozená patina. Přesně zpracovaná hliníková tlačítka jsou provedená ve stejné barvě jako kryt, zatímco vnitřní výstelka z jemného mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. Kryt můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení. Každý kryt Apple má za sebou tisíce hodin testování v průběhu navrhování i výroby. Proto nejen dobře vypadá, ale hlavně iPhone chrání při pádu a před poškrábáním.

Vložený - 4

Kožené kryty jsou dostupné v barvách:

  • Půlnočně modrá
  • Černá
  • (PRODUCT)RED

A můžete je zakoupit zde.

Silikonové kryty pro iPhone SE

Silikonový kryt Apple na iPhone SE těsně obepíná tlačítka hlasitosti, boční tlačítko a křivky telefonu, aniž by mu přidával na objemu. Vnitřní výstelka z jemného mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. Hedvábně jemný vnější povrch silikonu se příjemně drží. Kryt můžeš na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení. Každý kryt Apple má za sebou tisíce hodin testování v průběhu navrhování i výroby. Proto nejen dobře vypadá, ale hlavně iPhone chrání při pádu a před poškrábáním.

Silikonové kryty jsou dostupné v barvách:

  • Pískově růžová
  • Bílá
  • Černá

A můžete je zakoupit zde.

Zdroj: iDownloadBlog, Apple.cz

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *