Tim Cook se zúčastnil tajné schůzky, kde se řešilo jak zastavit Donalda Trumpa

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump se poslední dobou do Applu pořádně obouvá. Tim Cook si to však nenechá jen tak líbit. Včera se zúčastnil schůzky v American Enterprise Institute World Forum s ostatními vrcholovými technologickými představiteli, kde řešili, jak Donalda Trumpa zastavit.

Schůze údajně proběhla v Georgii na soukromém ostrově a zúčastnil se jí Tim Cook, spoluzakladatel Googlu Larry Page, Sean Parker a Elon Musk. Mezi další představitele patřili Mitch McConnell, Karl Rove, House Speaker Paul Ryan, Tom Cotton, Cory Gardner, Tim Scott, Rob Portman a Ben Sasse

Událost nebyla přístupná médiím, takže detaily nejsou známy. Ví se jen, že hlavním tématem byl Donald Trump a to, jak mu zabránit v získání republikánské nominace.

Karl Rove měl prezentaci, kde představoval Trumpovy slabosti, při čemž jedna z hlavních byla, že „voliči si ho jen těžko představují jako skutečného prezidenta.“

Vedle Trumpa se řešil i spor Applu s FBI.

Donald Trump se v minulosti na konto Applu několikrát vyjádřil. Tvrdil, že firmu donutí „stavět počítače a věci v Americe“. Následně minulý měsíc vyzval veřejnost k bojkotu jejich výrobků, právě kvůli jejich sporu s FBI.

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *