Tim Cook nastínil, že se v roce 2020 dočkáme ještě více nových produktů

Jsme na konci října, což znamená, že rok 2020 bude brzy končit. To ovšem neznamená, že pro nás společnost Apple nemá připravené ještě nějaké novinky.

Po 1 komentáři ke čtvrtému fiskálnímu čtvrtletí strávil generální ředitel společnosti Apple, Tim Cook, nějaký čas odpovídáním na dotazy během svého posledního telefonního rozhovoru. Generální ředitel nesdělil nic konkrétního, takže nemůžeme říci, co se chystá. Ovšem naznačil, že se uživatelé před koncem roku ještě mohou těšit na některé nové produkty.

Tim Cook řekl, že toho nechce prozradit příliš, ovšem pak dodal, že pro tento rok „má společnost nachystáno ještě několik dalších vzrušujících produktů“. Klíčovou součástí tohoto prohlášení je „několik dalších“, protože to znamená více než jen jeden nový produkt. Již víme, že Apple představí svůj první Apple Silicon Mac do konce roku 2020, ale nevíme, o jaký Mac se bude jednat.

Objevují se spekulace, že společnost Apple plánuje listopadovou online konferenci. Je tedy pravděpodobné, že na této události uvidíme první Apple Silicon Mac a nejspíš i další často zmiňovaná zařízení, jako jsou AirTags nebo AirPods Studio.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *