Nový HTC One M10 opět vypadá jako iPhone

Fotky chystaného vlajkového smartphonu HTC pro rok 2016 unikly na internet. Zařízení opět vypadá jako iPhone.

One M10 je téměř identický své předchozí verzi One A9, která byla představena minulý říjen. Největší rozdíl je, že mobil konečně přišel o přední logo HTC, které bylo univerzálně nenáviděno.

Bez loga HTC však smartphone vypadá ještě více jako iPhone než kdykoli dříve.

Nicméně nejen logo je pryč. Známé reproduktory BoomSound také nejsou nalezení.

Obrázek níže byl zveřejněn Evanem Blassem. Ukazuje první náhled toho, jak bude One M10, jenž má interní kódový název Perfume (parfém), vypadat. Zpředu vypadá jednoduše, s čistým displejem, který narušuje jen domovské tlačítko, reproduktor a přední fotoaparát.

Co se týče hardwaru, očekává se 5.1 palcový Quad HD displej, nejnovější procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM, 32 GB úložné paměti, microSD slot a 12MP UltraPixel fotoaparát s laserovým ostřením.

One M10 by měl být představen na konci února.

Cad6N2VWcAEgqzU

zdroj: cultofmac

This article has 2 comments

  1. h3tch Reply

    Nechápu jak si to můžou dovolit… Já chápu, že těch designů na výběr moc není, ale proč hned všichni iPhone. Každej na to nadává, ale všichni podle něj dělají..

  2. Martin Reply

    Je samozřejmé, že čím dál více výrobců bude se snažit okopírovat iphone, již díky tomu, že je to nejpopulárnější smartphone na světě, tudíž tu stále bude více a více smartphonů podobající se iphonu 🙂
    Ať každý usoudí sám, který se mu více zamlouvá, každopádně Apple je jen jeden:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *