HTC představil kopii iPhonu smartphone One A9 i v rose gold barvě

HTC právě dotáhnul svojí kopii iPhonu k naprosté dokonalosti. Když v říjnu představil světu smartphone One A9, který vypadá úplně stejně jako iPhone 6/6s, chyběla verze v rose gold barvě. Nyní ji představil.

Smartphony od HTC byly před časem velice oblíbené, posledních několik let se však velké popularitě netěší. Model One M9 představený minulé jaro byl kritizován pro svou velkou podobnost s předchozím modelem One M8, One A9 zas vypadá naprosto stejně jako iPhone 6/6s. Firma sice tvrdí, že s tímto designem přišla jako první, vzhledem k oblíbenosti Applu to však není něco, co by situaci pomohlo.

One A9 by nicméně mohl být vhodný pro někoho, kdo chce Android a zároveň se mu líbí design iPhonu. A nyní si ho může pořídit dokonce i v rose gold barvě.

Smartphone obsahuje pětipalcový 1080p displej, Snapdragon 617 procesor, až 3GB RAM a 32GB úložného místa, slot na microSD kartu a 13MP fotoaparát. Pohání ho Android 6.0 Marshmallow.

Je tu jediný háček. Rose gold verze je momentálně dostupná jen v domovině HTC Taiwanu. Na globální trh by měla přijít v následujících měsících.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *