Apple údajně odsouvá představení iPhone s Touch ID pod displejem i první skládací iPhone

Je velice pravděpodobné, že bude mít nadcházející iPhone 14 radikálně obnovený design (ve srovnání s iPhone 13), ovšem to neznamená, že Apple do nového zařízení přinese jiné velké změny. Podle analytika Ming-Chi Kuo, společnost Apple stále plánuje představit iPhone s Touch ID pod displejem. A co víc, společnost pracuje i na prvním „skládacím“ iPhonu.

Jak se ovšem někdy stává, tyto velké plány byly odloženy. Pokud si vzpomínáte, v březnu letošního roku to byl Kuo, kdo řekl, že společnost Apple plánuje v roce 2022 uvést na trh iPhone s Touch ID pod displejem. A také, že by „skládací“ iPhone měl být představen v roce 2023.

Podle nové zprávy analytika Ming-Chi Kuo ohledně investorů, společnost Apple odložila uvedení svého prvního iPhonu se snímačem Touch ID pod displejem až na rok 2023. Kromě toho společnost také odsunula plány na představení svého prvního skládacího iPhonu, a to až na rok 2024.

Zrevidovali jsme naši předpověď a odložili jsme uvedení iPhonu s Touch ID pod displejem a skládacího iPhonu na rok 2023, respektive 2024, z důvodu pomalejšího vývoje, než byl od společnosti očekáván. Věříme také, že to poškodí dodávky iPhonů v letech 2022 a 2023.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *