Je v Taiwanu populární iPad Pro s Windows?

Ředitel taiwanského Apple resellera údajně tvrdí, že o nový iPad Pro je zájem i mezi uživateli Windows – a to díky tomu, že zařízení běží na Windows 10 a má předinstalované Office 365. Mají v Taiwanu opravdu speciální iPady nebo se spletl zmíněný ředitel či agentura, která o zprávě informovala?

Andy Tu, jak zní jméno zmíněného ředitele, ve své zprávě řekl, že iPady Pro se v Taiwanu prodávají dobře. Dva týdny po tamějším zahájení prodeje je zájem o tyto nové tablety od Applu u autorizovaného resellera Data Express větší, než se očekávalo. Navíc celých 50 % zákazníků si s tabletem pořídilo i Apple Pencil a toto procento by mohlo být až 70 %, kdyby stylusů nebyl nedostatek.

Nicméně zajímavé je to, že podle Andyho Tua je iPad Pro populární mezi uživateli Windows, protože právě na tomto operačním systému některé tablety od Applu údajně běží. Mají v Asii opravdu iPady s Windows? To je velmi nepravděpodobné. I když by někteří uživatelé jistě takový tablet ocenili, s velkou pravděpodobností se pouze ředitel společnosti přeřekl nebo se zmýlil redaktor DigiTimes, která o vyjádření ředitele informovala.

Zdroj: patentlyapple.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *