Zpěvák Prince si stěžuje, že hudebníci kvůli Applu nemají peníze

Zpěvák známý pod jménem Prince se opřel do Apple Music. Podle něj firma může za to, že si hudebníci na internetu nemají šanci vydělat pořádné peníze.

„Jmenujte mi zpěváka, který na tom zbohatnul.“ řekl Prince britskému deníku Guardian. „Ale Applu se vede skvěle, že?“ dodal.

V rozhovoru zpěvák připomenul jeho komentář z roku 2010, který předpovídal, že „Internet skončil.“ K němu dodal: „Tím jsem myslel, že internet skočil pro kohokoliv, kdo si chce vydělat. A měl jsem pravdu.“

Není však divu, že si Princ na internetu moc nevydělá. Všechny své písničky stáhnul z YouTube, Spotify, většinu z Apple Music a vše přesunul na streamovací službu rappera JayZ jménem Tidal. A ta mezi lidmi není moc úspěšná.

Každoádně není to poprvé, co se nějakému umělci Apple Music nezdá. Největší mediální pokrytí dostala neshoda s Taylor Swift, s kterou se firma nakonec dohodla.

Apple Music je jinak mezi zpěváky, oproti jiným službám, všeobecně oblíbený. Postrádá totiž možnost poslouchání hudby zdarma, jako například Spotify.

zdroj: cultofmac

This article has 1 comments

  1. lol_guy Reply

    Je na ty nejhorsi sluzbe a pak si stezuje, to je moc 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *