Tim Cook: iPad Pro nahradí pro mnoho lidí notebooky

Výkonný ředitel Applu Tim Cook poskytl další rozhovor, ve kterém mluvil o nadcházejícím iPadu Pro. Má od něj velmi vysoká očekávání.

Tim Cook posytl za poslední dva dny hned dva rozhovory. V tom včerejším pro The Independent mluvil hlavně o Apple Pencil a jejích výhodách oproti klasickým stylusům. Dnes se v rozhovoru pro The Telegraph zaměřil hlavně na samotný iPad Pro.

Podle Cooka má tablet s obrovským displejem potenciál pro mnoho lidí nahradit osobní počítač. „Pokud se podíváte na PC, stále byste si ho koupili? Já myslím, že ne, proč byste si něco takového kupovali?,“ řekl v rozhovoru. „Ano, iPad Pro je náhrada za notebooky a stolní počítače pro hodně, hodně lidí. Až ho začnou používat, usoudí, že vyjma telefonu žádné další zařízení nepotřebují.“ Zmínil i kvalitní reproduktory a výhodu v používání Apple Pencil.

Dále se téma stočilo na novou Apple TV 4. generace. Podle Cooka jsou její prodeje „velmi silné.“ Pochválil Apple Watch, zmínil obavu z „kanibalizmu“ iPadu mini 4, čili situace, kdy jeden výrobek společnosti snižuje prodeje jejímu druhému výrobku.

iPad Pro přijde v ČR do prodeje zítra a jeho cena bude začínat na 24 990 Kč.

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *