Kde sehnat levnou opravu iPhone?

Telefony iPhone jsou v současnou chvíli nejprodávanější a nejoblíbenější značkou mobilních telefonů na světě. Miliony lidí z celého světa jej každodenně užívají. Lidi je milují nejen kvůli jejich výkonu, ale i osobitému a nadčasovému designu. Jako každý trend ovšem sebou iPhony přinášejí určité neduhy. I přes snahu pracovníků firmy Apple, jsou jejich zařízení neskutečně křehká. Rozbitý displej, či nefunkční tlačítko home patří k častým neduhům, se kterými se majitelé iPhonů setkávají. Kde tedy sehnat kvalitní opravu iPhone?

Kde sehnat Apple servis?

Apple servisy se dělí na dva – autorizované a neautorizované. Ve smluvních podmínkách společnosti Apple je stanovené, že jakékoliv zásahy do zařízení iPhone od třetích stran (tj. neautorizovaných servisů) jsou trestány okamžitou expirací záruční smlouvy. Tím že byste nechali opravit iPhone v neautorizovaném servisu rovněž ztratíte možnost opravit si iPhone v budoucnosti v autorizovaném servisu. Neautorizované servisy jsou ovšem mnohem levnější a dostupnější.

Kde sehnat neautorizovaný Apple servis pro opravy iPhone?

Neautorizovaných Apple servisů najdete jak hub po dešti. Těžko ovšem nalézt nějaký, který má výhodné ceny a vysoce odvedenou kvalitu servisního zásahu. Pro všechny náročné zákazníky, kteří potřebují opravu iPhone na počkání a za skvělou cenu je zde neautorizovaný Apple servis iPhoneClinic.cz. V tomto servisu pracují pouze experti, kteří mají s přístroji Apple letité zkušenosti. A cena? Ta je více než příjemná. Například opravu rozbitého displeje iPhone 6S seženete již od 5450 ,-. A oprava rozbitého displeje pro iPhone není zdaleka vše, co tento osobitý servis nabízí. Pomohou vám i s následujícími úkony:

  • Vytopený iPhone
  • Rozbité home tlačítko
  • Rozbitý zadní kryt
  • Výměna baterie

a mnoho dalšího…

Pokud nežijete v Praze nezoufejte, opravy iPhone poskytují v tomto servisu celorepublikově. Stačí rozbité zařízení zaslat a během několika dní se vám vrátí opravené zařízení zpět.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *