Uživatelé přecházejí na iOS 9 velmi rychle

Uživatelé aktualizují své zařízení na iOS 9 rychleji, než tomu bylo v případě minulé verze iOS 8. Máte již aktualizováno?

Po více jak dni od vydání nové verze operačního systému iOS 9 přicházejí první statistiky. Za první den aktualizovalo na nejnovější systém 12 % uživatelů. To je mnohem víc, než tomu bylo při vydání iOS 8. Mimo jiné to je také hodnota, jejíž dosažení trvalo nové verzi Androidu Lollipop celých pět měsíců.

Za tuto rychlost aktualizací může i výrazně menší velikost instalačního souboru nového iOS. Verze 8 měla celých 4,6 GB, kdežto nová verze 9 má jen přibližně 1,3 GB. To je výrazný rozdíl a uživatelé se zaplněnou pamětí se nemusí rozhodovat, co všechno ze svého zařízení vymazat a uvolnit tím potřebné místo.

Procento zařízení s iOS 9 by mohlo být ještě vyšší, ale Apple má problém se servery, což se projevuje v občasné chvilkové nedostupnosti aktualizace u některých uživatelů. Drtivá většina aktualizací se provádí ze systému iOS 8, starších verzí iOS bylo aktualizováno jen minimum. O rozprostření verzí iOS v zařízeních před vydáním nového iOS 9 jsme vás informovali v tomto článku.

Zdroj: gamespot.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *