Tenčí MacBook Air? Příští rok se ho možná dočkáme

Podle taiwanského serveru Economic Daily News Apple možná příští rok na vývojářské konferenci WWDC představí předělaný MacBook Air. Konference se bude konat v červnu. Podle zprávy se nový MacBook Air očekává ve třetím kvartálu, což by s WWDC korespondovalo.

Nový MacBook Air má být tenčí ve 13 a 15 palcových verzích, zda i v 11 palcové, se neví. Tenčí design zapříčiní kompletně nové interní komponenty, které Apple momentálně domlouvá s dodavateli.

Posledním přírůstkem do rodiny notebooků Applu byl ultratenký MacBook představený v první polovině tohoto roku, který má 12 palcový retina displej a obsahuje procesor, který spotřebovává minimum energie, díky němuž se MacBook obejde bez větráků.

Mnoho lidí se domnívalo, že právě kvůli takovýmto MacBookům Apple řadu MacBook Air zcela zruší. Zpráva o jejich chystané inovaci je tak poměrně překvapující.

 Nicméně je třeba k informaci přistupovat střízlivě. Ne vše, co server Economic Daily v minulosti předpověděl, byla pravda. Uvidíme, zda zprávu v budoucnu něco podpoří.

zdroj: macrumors

This article has 1 comments

  1. Karel Reply

    To porad tak ztencujou ze a chvili budou ty notebooky fakt jak papir

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *