Přineste svůj MacBook a dostaňte 300 dolarů, slibuje Microsoft v novém promu

Microsoft ve čtvrtek zahájil časově limitovanou akci v kamenných obchodech, která uživatelům nabízí zcela nový počítač s Windows 10 se slevou. Když přinesete starý pc, dostanete na nový 200 dolarů, když MacBook, tak 300 dolarů.

Akce se jmenuje Easy Trade Up a týká se nákupu počítačů s Windows 10 za minimální částku 599 dolarů. Zákazníci můžou na výměnu přinést staré stolní počítače, laptopy, ale i MacBooky a iMacy, které jsou staré maximálně šest let.

Podle VentureBeat Microsoft dává za zařízení od Applu extra 100 dolarů. Údajně kvůli tomu, že je pak prodá za mnohem vyšší cenu, než zařízení s Windowsem. Předpokládá se však, že firma tak koná se zcela jiným úmyslem. Microsoft se již několik let snaží lidi odradit od užívání Apple hardwaru.

Například minulý rok zákazníci za MacBook Air dostali v Microsoft Storech až 650 dolarů v kreditech na nákup Surface Pro 3 a v roce 2013 za iPad šek na 200 dolarů na nákup Surface Pro nebo Surface RT.

Windows 10 akce se nevztahuje na nejnovější Surface Pro 4. Zájem zákazníků o něj je údajně dostatečně velký i bez podpůrné reklamy. Podle Microsoftu se všechny nové Surface Pro 4 vyprodaly týden po spuštění předobjednávek.

Akce trvá do 20. října v Microsoft Storech v Brazílii, Kanadě, Francii, Německu, Indii, Tchaj-wanu, Británii a USA.

zdroj: appleinsider

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *