Online konference WWDC 2020 začíná 22. června

Začátkem letošního roku Apple potvrdil, že provede významné změny pro svou každoroční konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC), která díky probíhající pandemii koronaviru bude celá probíhat online.

V té době však Apple pouze uvedl, že letošní WWDC se bude konat někdy v červnu, ale dnem zahájení se do podrobností nezabýval. Včera však společnost oznámila, že online WWDC konference bude spuštěna v pondělí 22. června. A tedy každoroční konference bude možno sledovat prostřednictvím aplikace Apple Developer a webu vývojářů.

WWDC20 bude zatím naší největší konferencí a spojí naši globální vývojovou komunitu s více než 23 miliony bezprecedentním způsobem v jednom červnovém týdnu, aby se tak všichni mohli dozvědět o budoucnosti společnosti Apple a jejích platformách,“ řekl Phil Schiller, senior viceprezident Apple pro celosvětový marketing. „Nemůžeme se dočkat, až se v červnu setkáme s globální komunitou vývojářů a budeme s nimi moci sdílet všechny nové nástroje, na kterých jsme pracovali, abychom jim pomohli vytvořit ještě neuvěřitelnější aplikace a služby.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *