Aplikace Clips přináší podporu Animoji a Memoji, Mickey & Minnie nálepky a další

Společnost Apple aktualizovala svou bezplatnou aplikaci pro iOS zvanou Clips pro editaci videí s podporou Memoji a Animoji, Mickey & Minnie Mouse nálepek a nového plakátu k příležitosti zimního období. Nový obsah je k dispozici v nové verzi 2.1, která je k dispozici ke stažení z App Store.

Aplikace Clips pomáhá uživatelům iPhone a iPad zařízení vytvářet osobní videoprojekty, prezentace a mini-filmy pomocí snadno použitelných, ale pokročilých funkcí videa, jako jsou Live Titles nebo například automaticky generované animované titulky. Aplikace obsahuje desítky filtrů, animovaných nálepek, animovaných plakátů přes celou obrazovku a více než 60 zvukových stop, které se automaticky přizpůsobí délce videa.

Nová verze 2.1 integruje Memoji, které jste již vytvořili ve Zprávách – nyní se automaticky objeví v aplikaci. Videoklipy Animoji a Memoji můžete vrstvit dalšími funkcemi aplikace, jako jsou umělecké filtry, animovaný text a hudba.

Mezi další nové funkce v Clips 2.1 patří plakát „Let it Snow“ na zimu, sedm nových nálepek Mickey Mouse a Minnie Mouse a podpora jazyků zprava doleva, včetně arabštiny a hebrejštiny.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *