Apple Watch Series 6 přinese vylepšenou odolnost proti vodě, rychlejší výkon a další

Ve snaze přimět lidi, aby si chtěli koupit nové Apple Watch či upgradovat svůj starší model, Apple obvykle přináší spoustu pozoruhodných změn na pro novější modely. A jistě bude tento trend pokračovat i u „Apple Watch Series 6“.

Alespoň to si myslí spolehlivý a známý analytik Ming-Chi Kuo. Ve výzkumné poznámce analytik sdělil, že Apple plánuje nyní o něco jemnější změny v příští iteraci populární sestavy Apple Watch. Není překvapením, že Kuo věří, že společnost Apple do nových inteligentních hodinek zahrne rychlejší výkon, a že se zařízení bude moci rovněž pochlubit „vylepšenou“ odolností proti vodě.

Apple Watch Series 6 by měly také údajně obsahovat lepší bezdrátový přenos, což umožní získat ještě rychlejší a stabilnější Wi-Fi a mobilní připojení.

Aby toto bylo možné, Kuo uvedl, že společnost Apple bude muset přejít na polymer z tekutých krystalů (LCP) pro destičky s pružnými obvody. Apple Watch Series 5 a dřívější verze sestavy používají polyimid, neboli PI, takže by se jednalo o pozoruhodnou změnu.

Apple Watch Series 6 bychom se měli dočkat někdy ve druhé polovině příštího roku, pravděpodobně na každoroční konferenci společnosti Apple, která se koná v září.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *