Adobe uvádí Photoshop pro iPad

Už je to rok, co společnost Adobe poprvé představila verzi Photoshopu běžícího na iPadu na své konferenci Adobe MAX v Los Angeles, s příslibem vydání aplikace někdy v roce 2019. Nyní je software k dispozici ke stažení v App Store. Jedná se o bezplatné stahování, ovšem pro odemčení a použití vyžaduje aktivní předplatné Creative Cloud.

Tato první iterace aplikace Photoshop pro iPad, která byla spuštěna dnes, je zaměřena na základní kompoziční a základní retušovací a maskovací práce. To vám umožní otevírat a upravovat úplné soubory PSD na cestách a dokončit projekt v desktopové verzi Photoshopu, pokud budete chtít.

Jak naznačuje společnost Adobe, nejedná se o plnohodnotnou náhradu počítačové verze Photoshopu. Toto vydání však umožňuje zákazníkům otevírat a upravovat soubory PSD, prohlížet a upravovat vrstvy a vytvářet pomocí mnoha stejných nástrojů jako ve verzi pro počítače, upravené pro dotykové rozhraní iPadu. Apple Pencil je samozřejmě plně podporována. Mezi podporovaná zařízení patří iPad Air 2, iPad mini 4, iPad 5. generace a všechny iPady Pro.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *