Tipy na vánoční dárky: iPouzdro.cz

Ve spolupráci s iPouzdro.cz, největším specializovaným obchodem s příslušenstvím pro produkty Apple v České Republice, jsme pro vás připravili seznam vánočních dárků, které zajisté potěší nejen vás, ale i vaše blízké!

 Můžete zde najít nejen obaly a kryty, ale i další příslušenství pro iPhone, iPad, iPod a MacBook. U iPouzdro.cz se vždy můžete spolehnout na rychlé doručení a kvalitní servis. Mají také kamennou prodejnu v centru Prahy.

Příjmená je i možnost vrácení zakoupených produktů až do konce ledna 2019.

My jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější produkty, které na e-shopu můžete najít, a které by se zároveň hodily jako krásný dárek pod stromeček.

Na konci článku najdete malé vánoční překvapení, které jsme si společně s iPouzdro.cz pro vás připravili.

 

Canvaslife pouzdro na MacBook Air/Pro 13

Krásné a hlavně elegantní pouzdro na váš MacBook, který se v něm bude mít jako v bavlnce. Nejen že váš MacBook ochrání při případných pádech, ale také zabrání různým škrábancům.

Můžete zakoupit zde.

 

Obaly Karl Legerfeld

Snad každý už někdy v životě slyšel jméno Karl Legerfeld. Jedná se o jednoho z nejvlivnějších a nejuznávanějších světových módních návrhářů. A nyní i vy můžete nosit jeho design u sebe.  U iPouzdro.cz si můžete vybrat z více designů na obaly, kterých rozhodně nemají málo.

Můžete je zakoupit zde.

 

TRIBE flash disky

V této době je jednoduchá „flashka“ nepostradatelnou nutností. Společnost TRIBE přináší licencované flash disky, které je radost mít stále sebou.

Můžete zakoupit zde.

 

Hoco adaptér pro iPhone

HDMI adaptér, který umožní zrcadlení obrazu vašeho Apple zařízení s Lightning konektorem na libovolné televizi či projektoru s HDMI v HD rozlišení. Dále podporuje i přehrávání videí skrze Lightning konektor.

Můžete jej zakoupit zde.

 

Tech-Protect kovový řemínek pro Apple Watch

Kovový řemínek z nerezové oceli zhotovený s velkým důrazem na detail. Je k dispozici jak pro 42mm Apple Watch, tak i pro 44mm.

Řemínek můžete zakoupit zde.

 

USAMS Bluetooth bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka, designem velice podobná AirPods od Applu. Fungují s vaším Apple zařízením pomocí Bluetooth. Mají kvalitní zvuk, bez používání vydrží nabité až 180 hodin a při používání v kuse 2 hodiny.

Můžete je zakoupit zde.

 

A na konec máme pro vás slíbený vánoční dárek. V e-shopu iPouzdro.cz můžete využít naší slevu 6 % na celý sortiment s kódem applereport6, který platí do čtvrtka, 13. prosince.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *