Nový videozáznam potvrzuje, že stavba iSpaceship by měla být brzy dokončena

Youtubeři Duncan Sinfield a Matthew Roberts nechali přeletět své drony nad druhým Apple kampusem, stejně jako každý měsíc, a díky nim můžeme vidět, jak neuvěřitelně dopředu postoupila stavba této obrovské budovy ve tvaru létajícího talíře. Jejich nejnovější záběry odhalují významné  změny krajiny s velkými stromy, které vyrůstají snad všude kolem nového kampusu.

Jak uvádejí youtubeři, instalace solárních panelů o dost pokročila, a je přibližně z 50-ti procent hotová. Můžete také vidět obrovský pokrok u zahrady, kde se nachází rybník a venkovní jídelna.

Video Duncana ukazuje, že rada města Curpentino umožnila Applu renovovat určité části bytového komplexu s názvem The Hamptons a vytvořit tak téměř třikrát tolik jednotek v této oblasti. 

Apple pracuje na svém druhém kampusu již dva roky, předpokládaný termín dokončení stavby byl ještě nedávno leden 2017, avšak nedávné aktualizace obecného harmonogramu, který můžeme najít na webových stránkách City of Curpentino uvádí, že termín bude nejspíše o tři měsíce dále posunutý.

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *