Video: Youtuber ukázal sluchátka EarPods s připojením přes Lightning konektor

Jak již bylo mnohokrát zmíněno, nadcházející iPhone 7 nebude obsahovat 3,5mm jack konektor pro sluchátka a EarPods by se tedy měly nově připojovat přes Lightning konektor. Na jednom z Youtube kanálů se již tato údajné sluchátka objevila.

Jedná se o kanál Unbox Therapy, který má necelých 6 milionů odběratelů a určitě se tak nejedná o neznámý kanál. Lightning EarPods jsou na rozdíl od minulého videa již v záběru také kompletně celé. Autor videa má tato sluchátka údajně z Číny, konkrétnější bohužel nebyl.

Pravděpodobně se ale nejedná o oficiální sluchátka EarPods, která budou dodávána společně s iPhonem 7. Testované Lightning EarPods hrají podle autora videa výrazně hůře než současné EarPods a jen těžko si lze představit, že by Apple něco takového dopustil. Lightning konektor má standard pro přenos zvuku a tak je možné, že sluchátka pouze využívají této schopnosti.

I autor v jednu chvíli říká, že „se jim opravdu povedl vzhled“, přitom sluchátka vypadají úplně stejně jako současné EarPods. To by naznačovalo, že se jedná o jejich napodobeninu a autor tím myslí to, že se výrobci podařilo vytvořit věrohodnou kopii a že ani on sám v jejich legitimitu nevěří. To ostatně zmiňuje i na konci videa, kde říká, že podle něj Apple vůbec sluchátka k iPhonu 7 dodávat nebude. To by podle něj mělo zákazníky nasměrovat k sortimentu ostatních sluchátek, které společnost doporučuje a vyrábí.

Nicméně sluchátka na videu bez problému fungují ihned po připojení.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *