iPhone 7 nejspíš nakonec nebude obsahovat bezdrátová sluchátka

iPhone 7 bude obsahovat plně digitální kabelová sluchátka EarPods, která budou připojena k Lightning portu, tím pádem nebudou bezdrátová, jak se dříve spekulovalo.

Dle analytického sdělení Barclays, jehož vyjádření bylo získáno díky Business Insider, Apple dosud nezakoupil licenci od svého dodavatele Cirrus Logic. Ta by umožnila Applu používat jejich software, který umí potlačovat okolní hluk. Technologie Cirrusu by byla potřeba k potlačení okolního hluku při telefonních hovorech.

„Věříme, že Apple v letošním roce vyrobí digitální sluchátka pro iPhone 7 přes Lightning port,“ napsali ve zprávě pro investory analytici Blayne Curtis a Christopher Hemmelgarn.

Pokud jde o údajné bezdrátová sluchátka EarPods, tak analytici si nemyslí, že by byl Apple v taková pozici, aby tomto roce provedl tak obrovský krok.

„Stále jsme přesvědčeni, že existuje možnost že Apple přidá aktivního potlačení šumu do iPhonu 7s“, ten by měl být pravděpodobně představen v roce 2017.

Apple má v současné době zájem o audio kodek od Cirrusu, který by umožnil připojit sluchátka k Lightning portu iPhonu a ne ke standardnímu 3,5mm analogovému jacku.

Zdroj: idownloadblog

This article has 1 comments

  1. Milan Reply

    To asi nevadí, člověk si BT sluchátka může kdykoliv dokoupit. A kvalitnější 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *