Máte děti ve věku mezi 8-12? Můžete je poslat na Apple tábor

Pokud hledáte nějaký zahraniční letní tábor pro 8-12leté děti a zároveň oceníte, když se na něm něco naučí, pak Apple tábor neboli Apple Camp je přímo pro vás.

Apple každý rok pořádá prázdninové programy pro děti, v rámci kterých je učí kreativnímu využívání technologií. Společnost právě spustila registrace. Tento rok je tábor zaměřen na programování a robotiku, natáčení filmů a vypravování.

„Děti budou pracovat s vizuálními bloky a řešit hádanky, zatímco budou programovat Sphero roboty. Naučí se tvořit storyboardy, natáčet videa, upravovat hudbu. Nebo tvořit interaktivní knihy se zvukovými efekty,“ píše se na stránce Applu.

Tábory se pořádají v červenci a sprnu v Apple Storech (není to klasický tábor, děti chodí spát domů, takže byste museli svému dítěti zajistit ubytování) v USA, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hong Kongu, Japonsku, Itálii, Nizozemí, Španělsku, Švédsku, Švýcarsku, Turecku a UK.

A to nejlepší na konec. Je to zdarma. Akorát počet míst je limitovaný. Takže kdo by se chtěl zaregistrovat, může na Apple Youth Programs stránce.

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *