Apple Pay získal v USA přes sedmdesát nových bank a družstevních záložen

Apple vyzdvihl svou službu Apple Pay ohledně nově přidaných bank a družstevních záložen ve Spojených Státech, sloužící k podpoře mobilních platebních služeb. Po několika bankách, které byly přidány už na začátku měsíce, Apple přidal do nového seznamu aktivních partnerů přes sedmdesát dalších, včetně HSBC v USA.

Tato obrovská vlna nových partnerů je znamení, že služba Apple Pay bude vydána co nevidět. Jen před týdnem TD Canada sdílela na jejich webové stránce, že Apple Pay bude představena již brzy. Apple Pay je zatím dostupná ve Spojených Státech a Velké Británii, která se připojila toto léto.

Přidání nových partnerů do skupiny, která rychle vzrostla od desíti k téměř stovce, nepochybně pomůže Applu s tvrzením, že u jejich mobilní platební služby můžeme i nadále vidět dvouciferný nárůst každý měsíc.

Apple Pay podporuje bezkontaktní platby v obchodech s využitím iPhonu 6 a novějším, stejně tak jako Apple Watch, které pracují s iPhonem 5 nebo novějším. Apple Pay také umožňuje objednání v aplikacích na iPhonu 6, nebo na iPadech s Touch ID. Od nové softwarové aktualizace iOS 9 Apple přidal Apple Pay podporu pro karty Discover, pro maloobchodní a věrnostní karty. Passbook získal novou ikonu a název Wallet, aby byla změna efektivnější. Díky tomu, jak Apple rychle pokračuje v rozšiřování služby, je jen otázkou času, kdy se dostane k nám.

Zdroj: 9to5mac

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *