Tim Cook: virtuální realita je hodně cool a má spoustu zajímavých využití

Během úterní konference Applu, kde firma oznámila své finanční výsledky za první kvartál roku 2016, se Tim Cook vyjádřil k virtuální realitě.

Během části konference, kdy se pokládaly odpovědi, a odpovídalo se, se analytik Gene Munster – jenž se proslavil úspěšnou předpovědí, že Apple pracuje na televizním setu – zeptal Tima Cooka, co si myslí o virtuální realitě.

Munster: Vím, že nemůžete mluvit o nových produktech, na kterých pracujete, ale co virtuální realita? Myslíte si, že je to věc jen pro počítačové fanoušky, nebo by se mohla veřejně rozšířit?

Cook: Co se týče virtuální reality, nemyslím si, že by byla jenom pro nerdy. Je to hodně cool technologie a má spoustu zajímavých využití.

Tim Cook se tak k virtuální realitě vyjádřil poprvé veřejně. Proč ta otázka? Firma o tuto technologii jeví poslední dobou nebývalý zájem. Nedávno najala známého odborníka na tuto problematiku Douga Bowmana

Mnoho analytiků si myslí, že virtuální realita bude další velkou věcí v počítačových platformách. Mnoho technologických firem již nějaký produkt z této sféry má, nebo zanedlouho bude mít. A Apple, který trendy udává, jistě nezůstane pozadu.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *