Jakou novou Beats stanici by si posluchači přáli?

Na webu 9to5Mac v současnosti probíhá anketa o tom, jakou novou stanici Beats by posluchači ocenili. Anketa byla spuštěna v reakci na registraci ochranných známek pro Beats 2, 3, 4 a 5, které značí vznik nových stanic. Jakou byste si přáli vy?

První nabízená možnost se hudby přímo netýká. Zmíněný web navrhuje, aby se nová stanice zaměřila na nehudební témata – např. přenos sportovních utkání, různé rozhovory či přímo podcasty. V tuto chvíli pro podcastovou stanici hlasovalo necelých 6 % respondentů, pro sportovní stanici necelých 9 %.

Samostatnou kapitolou je čistě zpravodajská stanice. Ty jsou populární hlavně mezi televizními kanály, v klasickém rádiu jsou zprávy většinou prokládány písničkami. Nicméně pro zpravodajskou stanici hlasovalo necelých 12 % hlasujících.

Nicméně nejpopulárnější možností jsou specializované hudební stanice pro některý žánr či subžánr. Pro tuto možnost hlasovalo přes 65 % účastníků ankety. Mnoho posluchačů si stěžuje na to, že Beats 1 pouští příliš hip-hopové a popové hudby – roztřídění stanic podle žánru by tedy bylo řešením.

beatspoll

Mezi další návrhy patří např. stanice s videoobsahem či mezinárodní/cizojazyčné stanice.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *