Apple představil nová sluchátka Beats. Známe jejich cenu!

Solo3, Powerbeats3 a BeatsX. Podívejte se na nová sluchátka od společnosti Beats.

Společně s novými bezdrátovými sluchátky AirPods pro iPhone představil Apple i troje nová sluchátka Beats. Kromě nových generací řad Solo a Powerbeats byla představena i úplně nová řada BeatsX.

Powerbeats3 Wireless jsou bezdrátová sluchátka s výdrží baterie až 12 hodin. Nasazují se kolem uší a jsou tak vhodná především pro sportování, protože nepřekáží a zároveň pevně drží. jsou dostupná v pěti barevných variantách a stojí 5 499 Kč, což je pouze o 500 Kč více než nové AirPods. Powerbeats3 budou dostupné tento podzim.

ml8v2mnly2_av2

Solo3 jsou taktéž bezdrátová sluchátka, nicméně jsou větší, nasazují se přes hlavu a obklopí celé uši. Hodí se tak především na cestování a domácí poslech. Jejich baterie vydrží až 40 hodin. Solo3 jsou dostupné v šesti barevných variantách a stojí 8 199 Kč. Dostupné jsou již nyní, mlžete je mít za 4-6 pracovních dnů.

mp582_av3 mnet2

BeatsX je nová řada sluchátek Beats. Jedná se o bezdrátové špunty do uší, nicméně obě sluchátka jsou na rozdíl od AirPods spojena kabelem. Také jsou levnější než AirPods, stojí 4 199 Kč. Výdrž baterie u těchto sluchátek je 8 hodin. Vyráběné budou v černé a bílé variantě a dostupné budou tento podzim.

mlyf2mlye2_av1

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *