Nejlepší aplikace na iOS pro posílání peněz kamarádům

Apple Pay nejspíš brzy začne lidem umožňovat posílat si peníze mezi sebou.  Než se toho však dočkáme, je tu několik služeb, které to již umožňují a určitě stojí za to jim věnovat aspoň malou pozornost.

Venmo

Venmo je služba, kterou vlastní PayPal a která je velmi oblíbená mezi studenty amerických vysokých škol.  Účet dá propojit s jak kreditní, tak debetní kartou. Jakmile vám od někoho přijdou peníze, máte 24 hodin na to přesunout je na svůj bankovní účet. Zpracování obvykle trvá jeden den. Transakce z bankovního účtu a debetní karty jsou zdarma, z kreditní karty se platí poplatek ve výši 3% posílané částky.

Square Cash

Square Cash pracuje podobně jako Venmo – stačí jen přihlásit svojí kreditní nebo debetní kartu a to je vše, můžete posílat peníze jakékoli emailové adrese či telefonnímu číslu. Jediný rozdíl nastane, když vám peníze přijdou – nemusíte to řešit. Služba vám je téměř ihned automaticky připíše na váš bankovní účet. Nemusíte tedy na rozdíl od Venma nic dělat ani čekat den na zpracování.

14933-10859-appleinsider-2-l

Google Wallet a Dwolla

Google Wallet a Dwolla mají prakticky identickou formu i funkce jako Venmo. Obě dvě služby dovolují zdarma přijímat a posílat peníze skrze účet propojený s debetní kartou či bankovním účtem. Za použití si kreditní karty si Google Wallet účtuje 2.9%.

14933-10861-appleinsider-3-l

Jaká je služba je nejlepší? Těžko říct. Ve výsledku bude nejspíš záležet na vašem okolí a na jaké službě se s ním domluvíte.

zdroj: appleinsider

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *