Samsung má velmi blízko k uzavření dohody s Applem o dodávání displejů pro iPhony

Podle některých informací je dohoda mezi Applem a Samsungem o poskytování OLED displejů pro budoucí iPhony na spadnutí.

Samsung používá displeje s technologií OLED u svých vlajkových smartphonů a tabletů. Nyní je chce prodat také Applu pro jeho iPhony, jejichž displeje v současnosti používají technologii TFT-LCD. A dohoda mezi těmito společnostmi má prý blízko k uzavření. Podle zpravodajství ETNews to potvrdil přímo zaměstnanec Samsungu.

Zpráva tvrdí, že Samsung zastavil své L5 výrobní linky kvůli rozšíření jejich výrobních kapacit. Zaměstnanec Samsungu tvrdí, že je to kvůli tomu ,že dohoda s Applem o dodávkách OLED displejů je na spadnutí. Pokud se tomu tak opravdu stane a mezi společnostmi bude uzavřena dlouhodobá dohoda, Samsung prý uvažuje o výstavbě výrobních linek OLED displejů exkluzivně pro Apple. Současné výrobní linky by totiž nestačily na pokrytí produkce Applu.

Nicméně tato zpráva je v přímém rozporu s nedávným tvrzením analytika ze společnosti KGI Securities, podle které zůstane Apple se svými iPhony u stávající technologie pro výrobu displejů. Do oficiálního vyjádření jedné z firem si tedy nemůžeme být výsledkem těchto jednání jisti.

Zdroj: idownloadblog.com

This article has 2 comments

  1. kontroler lázní Reply

    no snad to nebude zahnutý jako u edge, to byl příšernej nápad

  2. Gramofon Reply

    Neni to v rozporu s analitikem on řekl že nejmíň 3 roky bude apple používat lcd ale nez samsung postaví ty výrobní linky tak to bude už iphone 7s a 8 už bude mit oled pokud ne už 7s

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *