iPad Pro je nyní v ČR dostupný k objednání

Na českých oficiálních stránkách Applu je nyní možné objednat nový iPad Pro s obrovským displejem i stylus Apple Pencil. Plánujete koupi nového tabletu od Applu?

iPad Pro byl představen jako „největší inovace iPadu od jeho vydání.“ Má obrovský špičkový 12,9palcový displej s rozlišením 2732 × 2048 pixelů i hardware s vynikajícím výkonem – nový procesor A9X a 4 GB RAM. A nyní přichází do obchodů – i v České republice. Naši slovenští sousedé si bohužel zatím musejí počkat.

V době psaní článku bylo možné iPad Pro objednat pouze z oficiálních českých stránek Applu, ale pravděpodobně se brzy objeví i u autorizovaných resellerů. Existují tři jeho verze – 32GB za 24 990 Kč, 128GB za 29 790 Kč a 128GB s podporou mobilních dat za 33 770 Kč. Dostupné jsou tři jeho barevné varianty – stříbrná, zlatá a vesmírně šedá. iPad Pro vám bude podle informací na stránkách odeslán za 2-4 pracovní dny, nejdříve tedy tento pátek.

Objednat je možné i stylus představený speciálně pro nový tablet – Apple Pencil. Jeho cena byla stanovena na 2 990 Kč a využití najde hlavně u profesionálních grafiků. Odeslán vám bude podle dostupných informací za 3-4 týdny. Klávesnici pro iPad Pro Smart Keyboard zatím na českých stránkách Applu objednat nelze.

This article has 1 comments

  1. Biscuit Reply

    Já osobně nevím, k čemu by mi takhle velký display byl.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *