Aplikaci pro přechod z Androidu na iOS už nainstalovalo více než milion uživatelů

Od vydání iPhonu 6 stále více uživatelů přechází z Androidu na iOS. Dokazuje to i počet stažení aplikace Move to iOS, kterou Apple nedávno vydal pro usnadnění přechodu mezi těmito dvěma platformami.

Výkonný ředitel Applu Tim Cook v poslední době už víckrát zdůraznil, že počet uživatelů přecházejících z Android smartphonů na iPhony se zvyšuje. Posledně to bylo při příležitosti zveřejnění počtu prodaných nových iPhonů 6s. Jednu třetina z 48 milionů prodaných kusů tvořili právě uživatelé přecházející z Androidu na iOS.

Právě pro tyto přecházející uživatele vydal Apple aplikaci Move to iOS – ta umožňuje jednoduchý přesun osobních dat z Androidu na iOS.  A před pár dny si ji už stáhlo milion uživatelů. Samozřejmě ne každý z nich opravdu na iPhone přechází, nicméně je to další informace, která potvrzuje zvyšující se migraci z Androidu na iOS.

Na Google Play byla aplikace doslova „zbombardována“ negativními recenzemi od fanoušků Androidu. Hlavním bodem té konstruktivní kritiky bylo, že Move to iOS nerespektuje zaběhnutý design Android aplikací a podobá se spíše designu iOS. Nicméně později se ukázalo, že se pravděpodobně jedná o podobnou aplikaci, která již na Google Play nějakou dobu byla a kterou Apple pouze koupil a upravil.

Zdroj: bgr.com

This article has 1 comments

  1. Black Snake Reply

    Lidi nemaji rozum. Kdo by doprovolne vimenil android za iphone.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *