Apple vydal svojí teprve druhou aplikaci pro Android

Apple vydal aplikaci pro ovládání reproduktorů Beats Pill+. Vyvinuta byla jak pro iOS, tak pro Android.

Beats Pill+ jsou Bluetooth reproduktory, které jsou prvním produktem společnosti Beats od té doby, co ji koupil Apple. Stojí 230 dolarů a jsou primárně určené pro mobilní zařízení. Umožňují mimo jiné připojení dvou mobilních zařízení k jednomu reproduktoru nebo dva reproduktory k jednomu mobilnímu zařízení. Výdrž baterie je až 12 hodin a reproduktor dokáže fungovat i jako nabíječka, nicméně nepodporuje přenos po Wi-Fi ani po AirPlay.

Screen-Shot-2015-10-29-at-4.43.04-PM (1)

Zajímavé je, že nová aplikace pro ovládání těchto reproduktorů, která byla nyní vydána, je teprve druhou aplikací Applu na Google Play. Tou první byla aplikace ulehčující přechod z Androidu na iOS Move to iOS, kterou uživatelé Androidu nepřijali pozitivně a v recenzích to dali velmi hlasitě najevo. Nelíbilo se jim kromě samé podstaty aplikace hlavně to, že Apple nerespektuje zaběhlý design aplikací pro Android. Nicméně později se ukázalo, že se jednalo pouze o upravenou aplikaci se stejnou funkčností, kterou Apple koupil a která již na Google Play byla delší dobu.

Další aplikace Applu, která bude vydaná pro Android, má shodou okolností také mnoho společného s Beats – bude se jednat o aplikaci pro hudební streamovací službu Apple Music, která vychází z aplikace Beats Music.

Zdroj: idownloadblog.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *