Všech sedm dílů Harryho Pottera v knižní podobě jsou dostupné ke koupi v aplikaci iBooks, obsahují navíc exkluzivní interaktivní animace a poznámky autorky

Pozoruhodným nedostatkem iBooks knihovny se stal Harry Potter, nejúspěšnější knižní série. J.K. Rowling, autorka Harryho Pottera, měla až do dnes na knihy v podobě eBooks exkluzivní právo a nabízela je pouze na její vlastní webové stránce. Dnes ráno Apple oznámil, že všech sedm knih jsou konečně dostupné ke koupi v knihovně iBooks pro iPhone, iPad a Mac.

Knihy obsahují více než jen text příběhu. Obsahují zbrusu nové interaktivní prvky této rozšířené edice, animace kreslení obrázků, poznámky od autorky a exkluzivní nové přebaly.

Zde jsou odkazy na všechny knihy (zatím jen v angličtině):

V tiskové zprávě generální ředitel Applu, Tim Cook řekl, že je firma nadšená nabídkou právě této série v obchodu iBooks.

„Jsem nadšená, když vidím , že knihy o Harrym Potterovi jsou tak krásně zrealizované v iBooks pro digitální svět. Díky kresleným animacím je příběh více živější a je to nádherný, nový způsob, umožňující čtenářům více se zabrat do děje.“ řekla J. K. Rowling.

„Fanoušci Harryho Pottera budou milovat, jak jejich oblíbený příběh přijde nově k životu,“ sdělil Tim Cook, generální ředitel Applu. „Legendární knižní série J. K. Rowling je perfektní čtení na vašem iPadu nebo iPhonu a jsme nadšeni, že můžeme knihy exkluzivně nabízet v obchodu iBooks.“

Až do dnes byly digitální knihy Harryho Pottera k dostání pouze přes Pottermore Shop. Ode dneška mohou uživatelé iBooks prozkoumat knížky s exkluzivními přebaly každého titulu, s novou typografií (výběr a sazba písma), včetně speciálního Harry Potter písma, nové nadpisy a iniciály.

screen-shot-2015-10-08-at-12-34-35

screen-shot-2015-10-08-at-12-34-43

screen-shot-2015-10-08-at-12-34-58

Tyto e-knihy s exkluzivním obsahem za 9,99 dolarů si můžete zakoupit ve Spojených Státech, Spojeném Království a v dalších 30-ti zemích (u nás také). iBooks představí tuto knižní sérii v jiných jazycích už v listopadu! Předobjednávky francouzské a španělské verze jsou zahájeny ode dneška.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *