Nová vychytávka umožňuje starším jailbreaknutým iPhonům vytvářet Live Photos

Live Photos je jedna nových exkluzivních funkcí iPhonu 6s, která umožňuje rozhýbat statické fotky. Funguje tak, že pořídí několik snímku před a po momentu zmačknutí spouště, což vytvoří efekt „živé“ fotky.

Elias Limneos, známý vývojář, který stojí za věcmi jako CallBar a BioProtect, právě zveřejnil PhotosLive – jedná se o způsob, jak zpřístupnit Live Photos starším jailbreaknutým iPhonům.

Když PhotosLive nainstalujete, nejdříve se otevře pop up box, který vás donutí stáhnout licenci. Jakmile to uděláte, můžete začít vychytávku používat.

Nejdříve si však projděte všechny možnosti v nastavení. Nemusíte je nutně měnit, ale stojí za to si je projít. Můžete si nastavit například funkci podobnou Retina Flash. Také délku vašich Live Photos.

Používá se to jednoduše. Otevřete aplikaci Fotoaparát a ujistíte se, že možnost PhotosLive je zapnutá. Pak běžně vyfíte fotografii a PhotosLive se postará o zbytek.

Live Photos můžete uložit na pozadí uzamčené obrazovky, tak jako v iPhonu 6s. Funkce se dá používat i s foto filtry a výsledné obrázky se dají exportovat jako GIF.

Od originálních Live Photos je samozřejmě několik rozdílů. Limneos jen vkládá přídavné JPEG obrázky do původního, Apple však soubory ukládá jako pravá videa. Proto můžete u přehrávání slyšet zvuk, to u PhotosLive ne.

PhotosLive stojí necelé dva dolary a dají se stáhnout na BigBoss Repo.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *