Mladík, kterému Apple Watch zachránily život, dostane zdarma iPhone a stáž v Applu

Monitoring zdravotních funkcí je jedno z hlavních zaměření Apple Watch. Velká část konference Applu „Hey Siri“ se točila právě kolem tohoto tématu. Před pár dny Apple Watch údajně zachránily, díky těmto funkcím, život mladíkovi z Masachusetts. Příběh CEO Applu Tima Cooka tak dojal, že mladíkovi zavolal.

Nabídnul mu zdarma nový iPhone a stáž v ředitelství Applu příští léto. „Zvednul jsem mobil, kde se ozvalo: Ahoj, mé jméno je Tim Cook, CEO Applu.“ sdělil mladík.

17letý středoškolský hráč amerického fotbalu Paul Houle začal během tréninku pociťovat silné bolesti a rychlý tep. Apple Watch tep měří a tak mladík zjistil, že je s ním něco v nepořádku. „I po odpočinku jsem měl tep 145. Kdyby mi to Apple Watch neukázaly, nic bych s tím nic nedělal“. Šel pak k doktorovi, který ho okamžitě poslal do nemocnice s tím, že mu selhávají játra a ledviny.

Otec mladíka byl původně k Apple Watch velmi skeptický a peněz za ně litoval. Po této zkušenosti však šel a okamžitě je sobě a své manželce koupil také.

screen-shot-2015-09-22-at-1-29-33-pm

zdroj: 9to5mac

This article has 2 comments

  1. PyramidHead Reply

    Asi si taky něco udelam, abych pak neco dostal.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *