Apple vydal první beta verzi watchOS 7 pro veřejné beta testery

Společnost Apple poprvé představila watchOS 7 na konci června na letošní celosvětové online konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC). A nyní je první veřejná beta verze konečně k dispozici.

Apple v pondělí oficiálně vydal první veřejnou beta verzi watchOS 7, která obsahuje řadu nových funkcí. Pokud jste již součástí veřejného beta programu, můžete si stáhnout a nainstalovat nový předběžný software již nyní. Pokud nejste součástí veřejného beta programu, ovšem chcete být, můžete se zaregistrovat pomocí odkazu zde.

Jak bylo zmíněno výše, watchOS 7 přináší spoustu nových funkcí. Nový software zahrnuje nejen možnost stahovat nové ciferníky, ale také je rychle sdílet a předvést je tak ostatním majitelům Apple Watch. watchOS 7 také obsahuje novou funkci detekce mytí rukou (která bude sledovat, jak si umýváte ruce po dobu nejméně 20 sekund), což je podle společnosti Apple výsledek „let práce“.

Další funkce, které v novém softwaru najdeme jsou například sledování spánku, nová zvuková oznámení, nové workouty a jiné.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *