Budoucí iPhone by měl přinést Touch ID na displeji

Face ID byla jednou z velkých vynálezů společnosti Apple, kterou představila společně s iPhone X a od té doby bylo více méně Touch ID staženo do ústraní.

Ale zatímco Face ID je zjevně dobré v tom, jak funguje, někteří lidé by stále raději viděli snímač otisků prstů u svého smartphonu. Skenery pro snímání otisků prstů pod displejem nebo na displeji umožňují odstranit požadavek fyzického Home Button. Zde se nachází možnost, že by společnost Apple mohla vyvinout něco podobného pro svůj budoucí iPhone.

A možná tuto novinku spatříme již brzy! Podle pár zpráv z ET News, Apple může zahrnout do displeje ultrazvukový snímač otisků prstů u nejnovější řady iPhone, které plánuje na rok 2020, který by snímal právě otisky prstů stejně, jako jsme na to byli zvyklí u regulérního Home Button. Snímač by byl dodáván společností Qualcomm.

Jedna ze zpráv odhaluje, že Apple uspořádal „tajné“ setkání s výrobcem dotykových obrazovek GIS, to vše s myšlenkou vývoje displeje v příštím roce pro iPhone, pro podporu nového skeneru otisků prstů. Druhá zpráva naznačuje, že tuto funkci získá alespoň jeden z modelů, ovšem je také možné, že Apple posune tento plán až na rok 2021.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *