Apple odhalil iPhone 11 Pro

Kromě iPhone 11 představil Apple v úterý i dva modely iPhone 11 Pro. Jedná se o první set iPhonů, které společnost Apple kdy označila jako „Pro“, a věří, že má funkce, které odůvodňují tento název.

Displej

Nový iPhone 11 Pro přichází v řadě nových barev, a to půlnoční zelené, vesmírně šedé, stříbrné a zlaté. Displej je OLED Super Retina s kontrastem 2 miliony ku 1 a jasem 1200 nits. Panel menšího modelu Pro měří 5,8 palce, zatímco větší Pro Max má masivní 6,5 palcovou obrazovku.

Fotoaparát

Jak můžete vidět na fotografiích, model Pro obsahuje 3 objektivy fotoaparátu: 12MP širokoúhlý fotoaparát 26 mm f/18, 12MP širokoúhlý objektiv 52 mm ohnisková vzdálenost a větší f/2,9 a 12MP ultra široký s 13 mm f /2.4. K dispozici je také nová funkce v aktualizaci softwaru s názvem Deep Fusion, která využívá Machine Learning (strojové učení) k pořizování fotografií za nízké hladiny osvětlení s velkými detaily. Ukázkové fotografie vypadají neuvěřitelně a Apple to označuje jako „počítačovou fotografii šílené vědy“.

Životnost baterie

Životnost baterie je další hlavní oblastí vylepšení iPhone 11 Pro. Apple sdělil, že nabízí o 5 hodin delší výdrž baterie než současný iPhone XS a iPhone XS Max.

Dostupnost

iPhone 11 Pro začíná na 999$ a iPhone 11 Pro Max začíná na 1099$. Zařízení lze předobjednávat již v pátek a dodávat se budou 20. září.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *