Pohled do podzemních prostor divadla Steva Jobse před událostí Apple iPhone 8

Zatím jsme většinou viděli pouze fotografie a videa z přízemní lobby divadla Steva Jobse, které toho však příliš neukazovali vzhledem k tomu, že je většina tohoto divadla pod zemí. Nyní někteří uživatelé nahráli do Map Google fotografie z divadla, ukazující interiéry divadla ještě před dokončením k události Apple 12. září.

 Jak poznamenal vývojář Guilherm Rambo, fotografie podzemního divadla s 1000 místy bylo dnes sdíleno společností MacMagazine po obdržení tipu o fotografiích, které uživatel nahrál do aplikace Google maps. Fotografie byly sice nahrány už koncem června, nicméně dávají dobrou představu o tom, jak bude divadlo prostorově řešené.

V červnu byly sdíleny fotografie vstupní haly divadla Steva Jobse. Nedávný velký pokrok na pracích ohledně exteriéru divadla  naznačoval, že by se tato záříjová událost mohla konat právě zde. To nakonec Apple včera potvrdil.

Nově objevené fotografie ukazují prostory divadla uprostřed jejich výstavby, takže je těžké říci, jaká bude finální podoba těchto prostor. Zatím se ale zdá, že divadlo bude dekorováno spoustou přírodního dřeva. To by bylo v ostrém kontrastu s povrchovou částí budovy se střechou z uhlíkových vláken, skleněnými stěnami o průměru 20 stop (přibližně 6 metrů) a minimalistickým designem vestibulu. Tento krok by mohl přivést do podzemních prostor trochu „útulnosti“.

 

 

 

zdroj:9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *