Na internet unikly údajné ceny iPhonu 7

I když iPhone 7 bude představen až za několik měsíců, na webu Weibo již byly zveřejněny jeho údajné ceny. Ty pravděpodobně poskytl některý z čínských prodejců.

Kromě cen přinesla tato zpráva i informaci o tom, že by mohla vzniknout úplně nová řada iPhonů, Pro. Kromě klasického iPhonu by tedy existovala verze Plus a zmíněná verze Pro.

Nyní už k vlastním cenám. Ty je nutné brát s rezervou, protože pocházejí z anonymního čínského zdroje, navíc evropské ceny bývají vyšší než ty čínské.

iPhone 7 bude ve všech řadách – tedy základní, Plus i Pro – dostupný ve třech verzích. 16GB bude zrušena a ve všech řadách ji nahradí 32GB verze. Prostřední verze by měla být 64GB u základní řady a 128GB u řad Plus a Pro. Nejvyšší verze bude opět stejná ve všech řadách – údajně 256GB.

Cena základní a Plus řady bude u iPhonu 7 údajně stejná jako u současného iPhonu 6s, kromě nejvyšší, 256GB verze, kde bude cena o několik set korun vyšší. Řada Pro bude dražší – každá verze bude přibližně o 4 000 korun dražší než totožná verze modelu řady Plus.

Nicméně finální a oficiální ceny budou představeny jako vždy až společně s iPhonem 7 na konci září.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *