VšeproiPhony.cz – eshop s příslušenstvím pro modely Apple iPhone
Eshop VšeproiPhony.cz nabízí příslušenství pro nejstarší modely iPhone 4, až po nejnovější iPhone 6S a SE. Naleznete zde nezbytné příslušenství, jako jsou například nabíječky a sluchátka. Kromě toho zde naleznete i velký výběr nevšedních produktů. Svému iPhonu tak můžete dopřát bezpečí s průhledným tvrzeným sklem, či oboustrannými pouzdry, které ochrání před škrábanci celé tělo iPhonu.

 

logo velke

 

Barevné lesklé sklo, které dodá Vašemu iPhonu zcela nový a neokoukaný design. Zároveň ochrání Váš telefon před rozbitím či poškrábáním.
 
Luxusní obal pro iPhone 6/6S a 6 Plus/6S Plus. Součástí krytu je tvrzené sklo na přední displej + mokré i suché hadříky.
 
Univerzální držák do mřížky ventilace pro Váš telefon, který pojme zařízení s uhlopříčkou až 6″ (15,24cm).
 
Kvalitní datový a synchronizační kabel pro Apple zařízení s Lightning konektorem v bílém provedení s úplnou podporou iOS.
 
Kvalitní selfie tyč / monopod s držákem na mobilní telefony je šikovnou pomůckou pro snadné fotografování selfie a nahrávání selfie videí.
 
Odolné tvrzené sklo pro iPhone, které chrání Váš display nejen před poškrábáním a vodou, ale také proti pádu na ostré hrany, kamínky apod.
 
Na eshopu VšeproiPhony.cz navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555 Kč. Dále jsme pro Vás připravili slevu 10% na celý Váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód „FREE10“ a sleva se automaticky přičte.

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *