Na Coachelle letos půjde platit pomocí Apple Pay

Apple se poslední dobou zaměřuje na muziku a tak asi není žádným překvapením, že společnost míří na festival. Festival plný mladých lidí, kteří mají dost peněz na to, aby si dovolili jeho výrobky.

Řeč je o Coachella Valley Music and Arts Festival, hudebním festivalu v Kalifornii, který začíná 15. dubna a na kterém musí mít selfiečko každá správná americká YouTuberka, herečka či zpěvačka.

O služby na Coachelle se stará společnost Square, která s Applem domluvila, že lidé zde budou moct kupovat jídlo, pití a merchandise pomocí Apple Pay. Oficiální aplikace festivalu navíc podporuje iBeacon.

iBeacons budou sloužit k rozšíření „překvapivých a příjemných“ odměn fanouškům, kteří si svoji kreditní kartu American Express přidají do oficiální Coachella aplikace. Podle toho, kde se budou lidi nacházet, mohou vyhrát ceny, jako například meet-and-greet ze zpěváky, procházku po zákulisí, vstupenky na příští ročník festivalu a mnoho dalšího.

Není to poprvé, co se technologie Applu objevují na Coachelle. iBeacons byly poprvé použity v roce 2014 a festival byl streamován do Apple TV.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *