Někteří uživatelé iOS 9.3 mají problém s odkazy v Safari

Mnoho lidí si stěžuje na zvláštní problém v iOS 9.3, který se týká zejména novějších zařízení jako je iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Hlásí ho však i majitelé starších iPhonů a iPadů. Uživatelé nemohou otevírat odkazy v Safari, Messages, Mailu, Poznámkách a dalších aplikacích.

Místo toho, aby se otevřela cílová adresa, aplikace zamrzne a spadne. Na Apple Support fóru si na to stěžují stovky uživatelů. Někteří si stěžují i na to, že kliknutí na odkazy nedělá nic a dlouhé podržení způsobí, že aplikace přestane fungovat.

Nikdo neví, co je příčinnou problému. Apple se k situaci ještě nevyjádřil. Někteří lidé tvrdí, že problém v Safari částečně řeší zakázání JavaScriptu, ale v ostatních aplikacích bug zůstává, takže se nejedná o finální řešení.

Podívejte se na video, které problém popisuje:

Zaznamenali jste něco podobného? Napište nám do komentářů.

zdroj: 9to5mac

This article has 6 comments

  1. Jakub Reply

    Mam presne tento problem. Vi nekdo co s tim? Nebo proste jen cekat.

  2. Marek Reply

    Mam iOS 9.3 na iPadu 4 a cca. po 3 dnech mi prestaly fungovat odkazy v Safari, emailech i iMessage. Zajimave je, ze se to nestalo hned po upgrade Fakt peklo.

    • allanq Reply

      Mám to samé na iPhone 6. Taky mě překvapilo, že to nebylo hned po instalaci iOS 9.3, ale až tak po třech dnech. Chvíli jsem si myslel, že je to nějakej vir, či co.

  3. Pavel Reply

    Presne to se mi deje na iPadu Air2 🙁 konkretne napr. na aktualne.cz a mnoho dalsich strankach.
    Je to hodne otravne, predpokladam ze jedine reseni bude update systemu.

  4. Marian Reply

    Na I 6plus mám verziu 9.2.1 od vcera mi to začalo robiť tiež,pomohlo vypnúť JavaScript ,ale zase nevidí videá,nainštaloval som si Chrome2 -3 stránky to načítala a znova to nefunguje,iba pri vypnutom javascripte

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *