Nový LG G5 si můžete rozšířit o různé vychytávky

Během čekaní na iPhone 5se a iPhone 7 je zajímavé se podívat, co nabízí konkurence. Nový Galaxy S7/Edge jsme rozebrali v předchozím článku, nyní se podíváme na netradiční LG G5.

Proč netradiční? Protože je tzv. modulární. To znamená, že do zařízení můžete dodávat různé doplňky, které výrobce nazývá „Friends“. A tyto doplňky umí zajímavé věci.

LG-G5-friends-940x514

Nicméně nejdříve k samotnému zařízení. Design má podobný svému předchůdci. Obsahuje 5.3 palcový Quad HD displej, který je „vždy zapnutý“, stejně jako u nového Galaxy S7/Edge, plus procesor Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB úložné paměti a odnímatelnou baterii s kapacitou 2,800mAh.

K ní se člověk dostane odejmutím spodního krytu. Zde pak lze přicvaknout výše zmíněné „Friends“. To může být například vychytávka na zlepšení ovládání zoomu. Ve vývoji je také doplněk s Hi-Fi DAC audio přehrávačem a s 360 stupňovým kamerovým modulem.

LG G5 se dále může chlubit scannerem otisků prstů a duálním 16MP a 8MP foto senzorem.

Do prodeje půjde zařízení v dubnu. I když je na trhu smartphonů velká konkurence, LG G5 si určitě zaslouží trochu pozornosti. Už jenom kvůli tomu, že se nebál jít jiným směrem, než ostatní výrobci.

zdroj: cultofandroid

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *