iPhone 6c s Apple Pay a čipem A9? Možné to je!

iPhone 6c, kterému se poslední týden věnuje hodně zpráv, nebude žádný slaboch. Podle nové zprávy ho totiž bude pohánět čip A9.

Expert na Apple Ming-Chi Kuo z KGI Securities dnes uvedl zajímavou věc. Jeho zdroje indikují, že iPhone 6c je skutečný a bude vypadat více jako iPhone 5s než iPhone 6.

Podle nejnovějších informací zveřejněných serverem Macrumors Kuo zjistil, že Apple má pro uvedení levnějšího čtyřpalcového iPhonu spoustu důvodů. Poptávka po menších zařízeních je prý stále silná. Prodeje čtyřpalcových iPhonů se tento rok pohybovaly okolo 17 milionů kusů a to i přes jasné propagování větších displejů.

Kuo předpovídá, že nový iPhone bude mít procesor A9 a zaoblené hrany jako iPhone 6. Také bude obsahovat možnost Apple Pay, 8 megabitový fotoaparát iSight a dvě nebo tři možné barvy hliníku zařízení.

Dále analytik říká, že iPhone 6c by mohl mít na svědomí 8 až 9 procent celkových prodejů iPhonů za příští rok, jelikož mnoho lidí naláká na svou nižší cenu. Produkce zařízení má začít na začátku příštího roku a uveden bude na Valentýna.

Koupili byste si levnější iPhone 6c? Napiště nám do komentářů. 

zdroj: cultofmac

This article has 3 comments

  1. Hedvika Reply

    Jako kdyby fakt vysel tak si ho rada poridim

      • Patrik Reply

        100 ludí 100 chutí… a pravdu nemáš, inak by neboli tak obľúbené 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *