Nejoblíbenější aplikace pro tvorbu poznámek je ta od Applu

Na webu AppleInsider probíhá anketa o nejlepší aplikaci pro tvorbu poznámek. I přes rozmanitou konkurenci je na prvním místě ta předinstalovaná od Applu. Používáte nějakou aplikaci pro tvorbu poznámek?

V anketě můžou čtenáři vybírat ze sedmi aplikací pro tvorbu poznámek. Zatím vede s výrazným náskokem aplikace Notes (Poznámky) od Applu s více než 40 % hlasů. Tato aplikace má určitě výhodu v tom, že je předinstalována na každém iOS zařízení, nicméně s vydáním iOS 9 prošla výrazným vylepšením, což jí opravdu učinilo konkurenceschopnou.

Na druhém místě zatím je populární aplikace Evernote. Ta je zdarma a její hlavní výhodou je to, že ke svým poznámkám máte přístup i přímo z webu evernote.com a zároveň je může upravovat více uživatelům. Dostala přes 27 % hlasů.

Třetí je aplikace pro tvorbu poznámek od Microsoftu, OneNote. Microsoft se v poslední době zaměřil na vylepšení svých kancelářských aplikací pro iOS a to nese své výsledky – velkou popularitu si v poslední době získal i jejich poštovní klient Outlook pro iOS. I tyto aplikace je zdarma a získala více než 15 % hlasů.

pollnotesapp

Zdroj: appleinsider.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *