Podle neověřených informací mají nové Apple Watch 2 vyjít v červnu 2016

Jeden z dodavatelů Applu se podle některých zpráv připravuje na výrobu nových Apple Watch 2. generace, které mají podle těchto zpráv přijít do obchodů v polovině roku 2016.

Tímto dodavatelem je společnost Quanta a původem informace je čínský deník United Daily News. Podle autora článku Apple očekává výrazně zvýšenou poptávku po chytrých hodinkách, a to díky jejich nové verzi – Apple Watch 2.

To by znamenalo, že nová verze Apple Watch vyjde přibližně po roce od vydání původního modelu, který měl zpočátku pouze omezenou dostupnost. Nicméně chytré hodinky Applu se ukázaly jako velký hit, zaujaly majoritní postavení na trhu těchto zařízení a jejich prodej se rozšířil do dalších zemí.

Dodavatel Quanta v současnosti rozšiřuje své výrobní kapacity a právě to je podle analytika hlavním indikátorem nadcházejících Apple Watch 2. Podle některých neověřených informací měl být Quanta původně exkluzivním dodavatelem prvních Apple Watch, nicméně díky produkčním problémům se musel o dodavatelskou pozici dělat s výrobcem Foxconn.

Podle dalších neověřených informací bude druhá generace Apple Watch vypadat stejně jako ta první, ale bude mít vylepšenou baterii a vyšší odolnost ve venkovních podmínkách.

Zdroj:  appleinsider.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *