Apple nejspíše plánuje představit iPad Air 3 na jejich březnové akci

Dle článku 9to5mac  plánuje Apple představit model třetí generace svého 9,7 palcového iPadu Air již v březnu. Jeden z velice spolehlivých zdrojů, Mark Gurman, sdělil, že tablet pravděpodobně udělá debut v týdnu okolo 14. března, hned po boku nového čtyřpalcového iPhonu a nových řemínků pro Apple Watch.

Gurman nesdělil, jak bude nový tablet vypadat, většina lidí ale předpokládá, že by měl být design podobný předchozím generacím. Mark Gurman ovšem uvedl, že Apple testuje 9,7 palcové panely, které podporují Apple Pencil, který zatím funguje pouze pro iPad Pro.

Pokud Apple bude následovat předešlé generace, iPad Air 3 by měl mít procesor A9X a minimálně 2GB RAM paměti. A pokud nedávno uniklé snímky designu byly pravdivé, bude nový tablet vybaven LED bleskem pro zadní iSight fotoaparát a čtyřmi reproduktory, dvěmi na horní straně a dvěmi na spodní, tak jak je tomu u iPadu Pro k dosažení stereo zvuku

Pokud jde o nové Apple Watch příslušenství, dle Gurmana nejspíše uvidíme nové náramky pro Sport verzi, nové barvy Hermès řemínků, nové Space Grey/Černé verze Milanese Loop a úplně nové řemínky vytvořené z nového materiálu.

Zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *